Jdi na obsah Jdi na menu
 

Akce Day of Defeat - Stihnov 16.5.2009

16. 5. 2009
Akce se odehrávala v areálu ve Stihnově a jelikož jsme tam ještě nebyli a slyšeli jsme o něm samou chválu, tak jsme se tam těšili. V reálu byl areál dokonce ještě o fous lepší, než jsme si mysleli, vážně super místo :).

Počasí bylo promněnlivé, ale za hry naštěstí téměř nepršelo, takže pohoda.

Hra byla pěkně propracovaná, líbily se mi stožáry s vlaječkama - šikovné řešení. Co se týče organizace, tak nemým výtku, musím chválit :) naše (často hloupé) dotazy byly ihned zodpovězeny - tímto díky organizátorům za trpělivost a celkově za celou hru.

Náš tým v počtu 7/8 lidí byl na straně modrých, spolu s námi hráli ještě 2 lidi s SG týmu a 1 z 42.RMCSP a 2 známí dvoráci z ASJČR Kodak.

Nebudu běhat okolo horké kaše, dostali jsme strašně na prdel :). Prohra 13:113 byla drtivá. Žlutí vždy rychle obsadili všechny důležité posty a většinu vlajek a my pak už jen zmateně pobíhali ve snaze je dobýt zpět (tedy aspoň ty nejblíž k našemu respawnu).

Zkušenosti z akce si cením, protože to bylo opět něco jiného, jak typem hry, tak jiným prostorem a už se těším zas na nějakou další akci v tomto areálu :)






Hrubý scénář:
Jak už z názvu vyplívá, bude se hrát podle jednoho modu populární hry Counter Strike:Day of Defeat. To jest že v poli bude pět vlajek na malých stožárech, Ve chvíli kdy bude jeden tým mít označeny alespoň 4 body tak budou organizátoři odpočítávat čas ( body ) pokud se jednomu z týmu podaří obsadit všech pět vlajek, tak se tento čas zdvojnásobí. V polovině hry bude menší přestávka kdy se vymění strany. Herní prostor bude jasně označen páskou. Vstupy z mrtvoliště do herního prostoru budou pro každý tým také vymezeny. V poli budou také 4 kapitánské pásky jako doplňková hra.
Refreshe a další bude ještě upřesněno.

Základní pravidla:
- věkový limit 15let ( mladší 15let mohou jen s osobou staší 18let která se za ně zaručí a po celou dobu akce budou pod jejím dohledem)
-hra pouze s tlačnými zásobníky ( točáky jsou přísně zakázány a budem to kontrolovat!!!)
- AEG do síly pružiny M130 včetně.
- dobýjení zásobníků je povolenou pouze u vlajky +-v třímetrovém okruhu a nebo na mrtvolišti ( vím že to je diskutabilní, ale zkuste si to, bude to zajímavější)
-zásah platí do jakékoliv části výstroje ( do helmy, do vesty, do baťohu z boku,atd.=platný zásah )
-zásah do zbraně vyřazuje zbraň, tím že ji hráč nesmí použít ke střelbě. ( zbraň budete moc znovu použít až si odbydete nějaký refresh )
-zásah dotykem - gumové trénikové zbraně - nebo dotykem hlavní zbraně ( např.: pokud vaše zbraň dostala zásah a není střelbyschopná )
-pyrotechnika - do síly megy, zásah jen pokud se jedná o hrachový nebo sádrový granát., samotný pirát nebo mega=jen akustický efekt
- dýmovničky - jen do velikosti zastíracích dýmovniček s krátkou kobou hoření
- přísný zákaz slzáků a pepřáků
-označení mrtvol rexlexní vestou a zasažená osoba opustí nejkratší cestou herní prostor
- střelba mimo herní prostor nebo přes vymezovací pásku je zakázaná. -Obcházení pásky a její přelejzání ve směru do herního prostoru je zakázáno ( od toho budou vyznačené vstupy )
- ničení vymezovací pásky a vlajek je samozřejmě také zakázáno.

Sraz v 9:30 na dvoře statku Stihnov. (označení , seznámení s pravidly atd.)
začátek 1. kola v 10:00 konec ve 12:00, druhé kolo bude začínat ve 13:00 a končit v 15:00, Potom bude rychlé vyhodnocení a prostor bude volný pro další hry dle individuální dohody.
místo kde to bude :mrgreen: :arrow: http://www.mapy.cz/#x=135567872@y=13661 ... sq=stihnov

Je možné že jsem na něco zapoměl, popřípadě kdyby měl někdo nějaký nápad. tak mi pište do pošty.

Registrace na emailech clooster@centrum.cz a nebo funnyx@email.cz ( do mailu napište počet lidí a jaký vzor nosíte )
 

Komentáře

Přehled komentářů

Re:....

(Ml.Hosp, 23. 5. 2009 21:27)

kajo to je v pohode..vypadas akcne:-d

....

(Karel, 22. 5. 2009 15:53)

za ty krátký pauzičky jsem nestihl jediné cigáro v kuse :o)

Videa a fotky

(Batman, 19. 5. 2009 22:39)

Video od Flu z SGček, hodně povedený, Karel je naše nová filmová hvězda, zvlášť jak tam běží s cigárem v držce je efektní :D

http://www.youtube.com/watch?v=4it3ads7bq4

a foto, opět SG, respektive Flu - poslední půlhodina:
http://www.youtube.com/watch?v=4it3ads7bq4

Re:Ja ti dam souhra nahod

(firebulet, 19. 5. 2009 21:21)

nojo porad...ale musis uznat ze kdyby to trvalo o par hodin dyl tak sme je dostali...

Ja ti dam souhra nahod

(Batman, 18. 5. 2009 23:10)

Zadna souhra nahod to nebyla, bylo to predvidatelny, jeste jsem to rikal dopredu, tak zadny vymluvy na nahodu ;)

Re:Not bad

(firebulet, 18. 5. 2009 21:50)

mno jasne ze jo ale precejen kdybych ja nebyl pitomec a poridil si kulivo ktery je vhodny do tlacnejch ,dvouradejch zasobaku tak sem jich taky dostal o neco vic nez kdyz mu z metru poslu davku a on se mi zacne desne rehtat ze mi to nestrili:-d....Ale souhlas...byla to souhra nahod...kdyby byl s nama v teamu Chuck Norris tak sme to vyhrali:-D

Not bad

(DC, 18. 5. 2009 20:31)

Z toho si nic nedělejte ,že vás vydrtili. Sice jsem se neúčastnil, protože sem se učil na maturu, ale kdyby se hrálo bez omezení zásobníků, vypadalo to hned jináč. Dost taky dělá znalost prostředí, všechny ty skulinky a ukrejvačky co tam sou (a že jich je). Hlavně,že se vám akce líbila :)

Hodnocení akce

(firebulet, 16. 5. 2009 19:35)

mno...sám za sebe msím říct,že jsem si docela slušně zablbnul.Až na drtivou porážku našeho (samozřejmě modrého)teamu hodnotím akci velice pozitivně:-)

Přihláška potvrzena: Day of Defeat

(Máca, 14. 5. 2009 0:12)

Přihláška potvrzen KULOMETETY POVOLENY S TOČNÝMY ZÁSOBNÍKY s kapacitou do 330ran(točák nebo Buben-krabice, ale do 330RAN)..

Mno blbý

(Batman, 12. 5. 2009 14:47)

Zatim to vypadá, že se dostanu domů až někdy v pátek v 7 :-/ sem si nevšim, že mám ve čtvrtek a v pátek praktika, takže nejspíš někoho budu muset zaúkolovat, aby nakoupil megy a hrách a nebo to budu muset obstarat už tady Praze... je to nemilé zdržení, mám teď toho fakt ňák hodně...

Re:vyroba granatu

(firebulet, 12. 5. 2009 14:24)

batmane jestli budes chtit muzu kdykoli pomoct:-)

Vyroba granátů

(Batman, 11. 5. 2009 22:26)

Nakoupím megy a hrách a vyrobim, co se bude dát, snad se dostanu aspoň na stovku, než mě to omrzí :)

Tlačáky

(Prota, 11. 5. 2009 22:25)

Sry že otravuju ... můžu se zeptat jestli někdo nemáte náhodou nějakej tlačák navíc do M4? ... klidně jeden na 20 kulí ale aspon něco ...

Odeslána přihláška

(máca, 11. 5. 2009 21:37)

Dnes sem odeslal přihlášku na akci v počtu 6-7lidí(Mára, Karel, Myšák, Batman, ml. hospodskej:), Máca a jedno místo do rezervy, kdyby se třeba rozmyslel ouško, či blázen Radar sehnal zásobníky). Nezapomeňte si všichni vyrobit pár granátů(nejlíp celej pytel) a hlavně přečíst scénář akce ať nejsme za blby. Kdo nemá, tak sehnat reflexní vestu.